Veliko priznanje za izvrsnost u sigurnosti za Kid’s Jungle igraonicu u City Centeru one East, West i Split!

Centar za kvalitetu i sigurnost nagrađuje samo najsigurnija igrališta i igraonice, samo one koji ispune stroge sigurnosne zahtjeve i provjere, samo one koji konstantno rade na unapređenju svih sigurnosnih aspekata. Kid's Jungle je prepoznat kao sigurnosni lider na domaćem tržištu i s ponosom nosi priznanje Centra za kvalitetu i sigurnost.

Kid's Jungle igraonice su po otvorenju osigurale poštivanje norme EN1176 te dobile certifikat sukladnosti toj normi za sigurnost dječjih igrališta od organizacije TÜV Austria, a ovo priznanje Centra za kvalitetu i sigurnost velika je nagrada, ali i daljnja obaveza za unapređenje sigurnosti kako bi se djeca potpuno bezbrižno igrala, a roditelji bili bez brige jer je okruženje u kojem ostavljaju djecu maksimalno sigurno.  

Boravak djece u Kid's Jungle igraonicama prva dva sata je besplatan, a educirane djelatnice, najmodernija (i najsigurnija) oprema za igranje i raznovrsne aktivnosti jamče roditeljima da će, dok oni uživaju u shoppingu u svom City Centeru one, njihovi mališani vrijeme ispuniti smijehom, druženjem, igranjem i stvaranjem novih prijateljstava.

Stoga, već prilikom sljedeće posjete u City Center one, s punim povjerenjem dovedite svoje najmlađe na super zabavu u Kid's Jungle igraonicu, a vi bezbrižno uživajte u shoppingu.