Iščekivanju je konačno stigao kraj! Kralj lavova stiže na velika platna,
a tim povodom ovoga vikenda najmlađe očekuje odlična zabava u omiljenom shopping centru.

Uzbudljivu avanturu na velikom platnu u subotu u City Centeru one East i Split od 11 do 20 sati savršeno će nadopuniti zabavne aktivnosti za mališane. Tako će imati priliku otplesati posebnu koreografiju uz soundtrack filma, bojati majice, slikati po slikarskom platnu ili pak izraditi maske lava, a super vikend pamtit će i po facepaintingu uz kojeg će se u trenu pretvoriti u laviće. Kako uspomene ne bi izblijedile, sa sobom će ponijeti fotografije s ovog zabavnog druženja kojem će se priključiti i popularni tigrić Tobi koji će mališanima pomoći slagati velike puzzle.

U nedjelju od 11 do 17 sati zabava seli u predvorje Cineplexx kina, u kojem cijela obitelj može pratiti avanturu malenog lavića Simbe. Ova uzbudljiva priča prerada je Disneyevog istoimenog filma iz 1994. godine, a vodi vas ravno u afričku savanu gdje pratite život dobro poznatog lavića.

Dovedite svoje mališane i uživajte u dugo iščekivanom filmskom hitu te uzbudljivim aktivnostima koje se dugo pamte. Više informacija potražite na Kralj lavova.