Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojimo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 15.11. u 16 sati - Životinjica kitnjastog repa, luda za lješnjacima ovog će petka skakutati stolovima kreativnog kutka Kid's Jungle igraonice. Pridružite nam se, neka vaš mališan izradi svoju vjevericu od kolaž papira!
Subota, 16.11
. u 16 sati - Jesen je vrijeme kojim dominiraju namirnice živih boja. Zato ćemo pripremiti upravo takve boje kolaž papira i odlično se zabaviti izrađujući 3D bundeve!
Nedjelja, 17.11. u 16 sati - Sigurni smo da vaši mališani znaju tko čuva polja i plodove kada nema vrijednih poljoprivrednika, a kod nas mogu podijeliti svoje ideje i izraditi vlastito strašilo. Mi ćemo pripremiti papirnate tanjure i kolaž papir, vi dovedite mališane, zabava je zagarantirana!

Kid's Jungle East

Petak, 15.11. u 15:30 sati - Haj'mo se igrati pogađanja! Koja ptica nosi crni frak, ne može letjeti, ali zato kliže po snijegu i ledu kao pravi profesionalac? Dođite u omiljenu igraonicu i zabavite se izrađujući pingvine! Koristit ćemo papirnate tanjure i kolaž papir.
Subota, 16.11
. u 16 sati - Kako nam se približava zima, tako sve više razmišljamo o načinima na koje bismo se mogli dobro ugrijati. Smislili smo jedan odličan, a k tome i sladak! Svratite izraditi šalicu vrućeg kakaa od kolaž papira i vate.
Nedjelja, 17.11. u 16 sati - Da ruke možemo grijati i nakon što ispijemo vrući kakao, odlučili smo izraditi prve ovosezonske zimske rukavice! Na raspolaganju imamo kolaž papir, špagu i vatu. Veselimo se vidjeti kreacije vaših mališana.

Kid's Jungle Split

Petak, 15.11. u 15 sati - Družit ćemo se i razgovarati o domaćim životinjama, a pritom se dobro zabaviti i uposliti kreativne ručice. Od kolaž papira izrađivat ćemo kravicu.
Subota, 16.11
. u 19 sati - Jeste li ikada razmišljali kako poletjeti nebu pod oblake i osjetiti povjetarac u kosi? Super ideju podijelit ćemo s vama izrađujući balone na vrući zrak od kolaž papira. Kako ćemo balone ukrasiti pastelama, bojicama i flomasterima, saznat ćete ako nam se pridružite!
Nedjelja, 17.11. u 19 sati - Malo mudrosti nikad nije na odmet. Zato ćemo za kraj vikenda izrađivati mudricu među pticama - sovu. Koristit ćemo kolaž papir, zvjezdice i flomastere. Pridružite nam se!