Za malene kreativce Kid's Jungle tim svakog tjedna osmišljava nove edukativne, kreativne i sportske radionice. Crtat ćemo, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, zaigrati društvene igre, odraditi sportske izazove i pritom se odlično zabaviti. 

Radionice i aktivnosti koncipiramo tako da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti – aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš su prioritet. 

 

Ovog tjedna na rasporedu su slijedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 27.05. u 16 sati – Dođite i naučite kako izraditi puža od kolaž papira i flomastera.
Subota, 28.05. u 16 sati – Volite li jagode? Dođite i napravite slasnu 3D jagodu od kolaž papira i markera.
Nedjelja, 29.05. u 16 sati – Poslije kiše dolazi sunce, a šarena pojava koja se nakon toga pojavi na nebu, duga, izrađujemo od kolaž papira i flomastera

Kid's Jungle East

Petak, 27.05. u 16 sati – Pridružite nam se na zanimljivoj proljetnoj radionici na kojoj izrađujemo vijenac od kolaž papira i flomastera.
Subota, 28.05. u 16 sati – Kako napraviti šarene leptire upotrebljavajući samo kolaž papir i ukrasnu trakicu saznajte uz puno dobre zabave.
Nedjelja, 29.05.. u 16 sati – Tko još nije izbrojao sve točkice na bubamarinim krilima? Pridružite nam se i zabavite izrađujući svoju sretnu bubamaru od kolaž papira i flomastera.

Kid's Jungle Split

Petak, 27.05. u 16 satiToplo vrijeme nas podsjeća na sladoled. Najomiljeniju slasticu ćemo izrađivati od drvenih štapića, kolaž papira i vodenih boja.
Nedjelja, 29.05. u 19 sati - Uz pomoć papira, flomastera i drvenih bojica zabavljamo se izrađujući brodić.