Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojimo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 20.9. u 16 sati - Cvrkut ptičica i zvonki dječji smijeh odjekivat će našom igraonicom nakon kreativne radionice na kojoj ćemo koristiti kolaž papir i perje u boji kako bismo izradili ptičice. Posjetite nas i uvjerite se sami!
Subota, 21.9. u 16 sati - Tko je bio u berbi gljiva, tko zna raspoznati ludu gljivu od one normalne i koja je gljiva najljepša na livadi saznat ćemo zabavljajući se pritom od kartonskih rola i kolaž papira izrađujući sasvim neobične gljive.
Nedjelja, 22.9. u 16 sati - Jedan od najboljih letača u svijetu kukaca krhki je vilin konjic. Kako lete oni izrađeni od kolaž papira, slamčica i umjetnih očiju saznat ćete ako nam se pridružite na ovoj kreativnoj radionici.

Kid's Jungle East

Petak, 20.9. u 15,30 sati - Puž muž, vadi roge van, da ti kuću ne prodam... Ostatak ove svima dobro znane brojalice zapjevat ćemo zajedno zabavljajući se i izrađujući vesele puževe od kolaž papira.
Subota, 21.9. u 16 sati - Ljubitelji čitanja bit će oduševljeni pridruže li nam se na ovoj kreativnoj radionici jer ćemo izrađivati skroz originalne označivače stranica koje ćemo bojicama i flomasterima urediti po vlastitom ukusu.
Nedjelja, 22.9. u 16 sati - Znate li koji se novčići koriste u kojoj zemlji? Znate li koliko slatkiša možete kupiti kojim novčićem? Je li veći novčić ujedno i novčić koji više vrijedi? Naše tete znaju odgovore na sva ta, a i mnogo drugih pitanja koja ćete im zasigurno postaviti ocrtavajući kovanice različitim bojama.

Kid's Jungle Split

Petak, 20.9. u 15 sati - Jesen je vrijeme kada mnogi poljoprivrednici ubiru plodove svoga rada, a jesu li vaši mališani primijetili tko te plodove čuva? Jednu manju verziju strašila izradit ćemo od kolaž papira, resica, umjetnih očiju, a dodatnu dozu šarma dat će mu kreativnost naših malih posjetitelja.
Subota, 21.9. u 19 sati - Međunarodni dan mira obilježit ćemo zabavljajući se svima dobro poznatim simbolima mira koje ćemo izrezivati i bojati.
Nedjelja, 22.9. u 19 sati - Mali zaokret u otiskivanju listova napravit ćemo zajedno na kreativnoj radionici. Mi ćemo listove izraditi od vune i kolaž papira, a kako takav list izgleda saznat ćete ako nam se pridružite. Čekamo vas!