Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojamo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 14.12. u 16 sati - drvene štapiće, plišane žice, pompone, ukrasne vrpce i još puno toga koristiti ćemo kako bismo izradili sobove. 
Subota, 15.12. u 16 sati - zabavljamo se na radionici izrade Djeda Božićnjaka u dimnjaku uz pomoć kartonskih rolica i kolaž papira.
Nedjelja, 16.12. u 16 sati - uz odličnu zabavu izrađujemo božićnu zvijezdu upotrebljavajući kolaž papir.

Kid's Jungle East

Petak, 14.12. u 16 sati - uz puuuuno zabave saznajte kako napraviti sobove od kolaž papira, drvenih štapića, ukrasnih vrpca i pompona.
Subota, 15.12. u 16 sati - pridružite nam se na blagdanskoj radionici, kada ćemo raditi blagdanske čestitke od kolaž papira i šljokica.
Nedjelja, 16.12. u 16 sati - naučite kako napraviti jelku upotrebljavajući samo grančice i ukrasne trake. 

Kid's Jungle Split

Petak, 14.12. u 15 sati - napravite božićne zvijezde od kolaž papira i kartonskih rolica te podijelite stečeno umijeće sa svojim prijateljima.
Subota, 15.12. u 19 sati - zabavite se s nama na zimskoj radionici -  naučite kako napraviti sobove od kolaž papira. 
Nedjelja, 16.12. u 19 sati - zanimljiva radionica razveseliti će sve mališane - saznajte kako izraditi skijaše uz pomoć drvenih štapića, kolaž papira i ukrasne trake.