Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojimo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 24.5. u 16 sati - pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo izrađivati tulipane od kolaž papira.
Subota, 25.5
. u 16 sati - dobrog pauka učimo izrađivati uz pomoć kolaž papira i kartonskih rolica.
Nedjelja, 26.5. u 16 sati - Tko još nije izbrojao sve točkice na bubamarinim krilima? Pridružite nam se i zabavite izrađujući svoju sretnu bubamaru od kolaž papira.

Kid's Jungle East

Petak, 24.5. u 16 sati - dođite u igraonicu i otkrijte male umjetnike u sebi izrađujući okvir za slike od kartona, šljokica, perja i puno drugih materijala.
Subota, 25.5. u 16 sati - Dođite i zabavite se s nama igrajući boćanje. Ako Vas zanima tko je spretniji, pridružite nam se i budite dio pobjedničkog tima.
Nedjelja, 26.5. u 16 sati - Želite se kreativno izraziti? Dođite i uživajte u zabavnoj radionici izradi šarenih kruna od papirnatih tanjura.

Kid's Jungle Split

Petak, 24.5. u 15 sati - uz pomoć spužvica i tempera crtamo razne oblike na papiru.
Subota, 25.5. u 19 sati - zabavite se s nama na radionici izrade cvijeta  uz pomoć četkice, tempera, papira i plišane žice.
Nedjelja, 26.5. u 19 sati - budimo kreativnost upotrebljavajući kolaž papir kako bismo izradili sretne žabice.