Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojimo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 19.7. u 16 sati - Pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo od kolaž papira i kalupa za muffine izrađivati vesele ribice za naš akvarij!
Subota, 20.7
. u 16 sati - U mislima smo na sunčanoj plaži, a da ju izradimo u najdražoj igraonici koristit ćemo  karton, špagu, i kolaž papir.
Nedjelja, 21.7. u 16 sati - Nema ništa bolje od sladoleda, pogotovo ako ga sami osmislite! Za izradu šarenih sladoleda koristit ćemo kolaž papir i bojice.

Kid's Jungle East

Petak, 19.7. u 16 sati - Sigurno ste već čuli za brodove u boci, a mi ćemo u bocu pospremiti cijeli ocean! Za izradu oceana u boci koristit ćemo vodu, ulje, perlice i šljokice.
Subota, 20.7. u 16 sati - Ako se želite kreativno izraziti, pravo je vrijeme da dođete i zajedno s nama izrađujete mirisne cvjetiće od kolaž papira, flomastera i slamčica.
Nedjelja, 21.7. u 16 sati - Našim će malim morem zaploviti veseli brodići, koje ćemo izraditi od spužvica, čačkalica i kolaž papira.

Kid's Jungle Split

Petak, 19.7. u 15 sati - Hobotnica i rak pravi su morski par! Dođite i zabavite se izrađujući ih pomoću kolaž papira i flomastera.
Subota, 20.7. u 19 sati - Tko kaže da su čudovišta strašna? Kolaž papir i pastele poslužit će nam za izradu blesastih čudovišta.
Nedjelja, 21.7. u 19 sati - Što sve krije valovito more osmislit ćemo zajedno i izraditi od kolaž papira i flomastera.