Za malene kreativce Kid's Jungle tim svakodnevno osmišljava nove edukativne, kreativne i sportske radionice. Predstavljamo ideje koje ćete u djelo lako sprovesti u vlastitom domu, uz detaljna objašnjenja korak po korak. Crtat ćemo, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, zaigrati društvene igre, odraditi sportske izazove i pritom se odlično zabaviti. Tek ponešto široko dostupnog materijala, dobra volja i mašta sve su što vam je potrebno za krenuti!

Radionice i aktivnosti koncipiramo tako da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti – aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš su prioritet.

 

Nikada nije bilo lakše opremiti kućicu za lutke

Prohladni jesenski dani mame nas da više vremena boravimo u kući, stoga smo se ovog puta pozabavili opremanjem jedne manje varijante kuće - one za lutke. Bit će vam potrebni drveni štapići, tempere ili druge boje koje su prikladne za drvo, pištolj s vrućim ljepilom, omiljena lutkica i platnena maramica ili neki drugi komadić tkanine.

Odlučili smo izraditi krevet na kat, stoga smo odvojili i obojili daščice koje predstavljaju donji kat, gornji kat i ljestve za penjanje. Uz malo spretnosti, daščice smo složili i zalijepili pištoljem s vrućim ljepilom. Ne zaboravite, ako koristite takvu opremu, svakako zatražite pomoć odraslih kako se ne biste ozlijedili.

Na ovaj način možete opremiti cijelu kućicu za lutke, uz malo mašte, nema tog komada namještaja koji ne možete stvoriti. Želimo vam dobru zabavu!

Fora način za zabilježiti sve obveze

Obveza imamo sve više i više, stoga smo se domislili jednog uradi sam projekta kojim ćemo sve svoje obveze "okačiti" na jedno mjesto kako ništa ne bismo zaboravili.

Bit će vam potrebne drvene štipaljke, karton ili drvena letvica, boja za drvo ili tempere, kist, škare, ljepilo i konop. Ako se služite pištoljem s vrućim ljepilom, ne zaboravite potražiti pomoć odraslih kako se ne biste ozlijedili.

Karton ili drvenu letvicu i štipaljke obojite u boju po vlastitom izboru. Mi smo se ovaj put odlučili za bijelu boju, vi se možete poigrati bojama i uzorcima kako želite. Kada se boja posuši, štipaljke zalijepite za karton te pričvrsite konop koji će poslužiti za objesiti ovaj zgodni okvir na zid.

Preostaje samo još ispisati obveze i podsjetnike na papiriće koje ćete uloviti štipaljkama. Zgodno, zar ne? Na ovakav držač možete pričvrstiti i omiljene fotografije ili poruke za ukućane.