Za malene kreativce, Kid's Jungle tim svakodnevno osmišljava nove kreativne i sportske radionice kojima mogu kvalitetno ispuniti vrijeme kod kuće, naravno, nakon što odrade sve školske obveze. Crtat ćemo, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, zaigrati društvene igre, odraditi razne sportske izazove i pritom se odlično zabaviti!

Radionice i aktivnosti koncipiramo na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti – aktivni rad tijela, uma i mašte mališana, naš su prioritet. Ako želite da i vaš rad objavimo na našim stranicama i tako inspiriramo mnoge mališane da nam se pridruže u odgovornoj zabavi, pozivamo vas da nam pošaljete fotografije svojih kućnih uradaka na adresu p.simic@cc-real.com, a najbolje ćemo objaviti.

Ako ste propustili preuzeti društvenu igru za cijelu obitelj Biste li radije, ne brinite, to možete učiniti i dalje na poveznicama:

KARTICE S PITANJIMA: Biste li radije?
POPIS PITANJA: Biste li radije?

  

Igru ćemo rado nadograditi, stoga vas pozivamo da nam se javite s pitanjima koja ste osmislili zajedno sa svojim mališanima.

Izradi svoju ovčicu

Svaki je dan prilika da naši najmlađi nauče nešto novo. Kako se glasa ovca? Kako nastaje vuna? Gdje ovce žive i čime se hrane? Koja je razlika između ovčjeg i kravljeg sira? Sigurni smo da će vašim mališanima pasti na pamet još mnoga pitanja vezana uz ovu mekanu životinju, a na svako od njih možete zajedno potražiti odgovor i odlično se zabaviti izrađujući svoju ovčicu.

Odaberite mjesto i pripremite škare, ljepilo, crni papir, vatu, papirnati tanjur ili okrugli karton, umjetne oči. Ako kod kuće kojim slučajem nemate umjetne oči, ne brinite, možete ih izraditi tako da izrežete dva kruga od bijelog papira i na njima crnim flomasterom nacrtate točku.

 

Prvi je korak nanijeti ljepilo na tanjur te lijepiti vatene kuglice dok se cijeli tanjur ne popuni. Crni će nam papir poslužiti za nožice i glavu ovčice. Izrežite dva kruga za nožice te oblik punog slova U zajedno s ušima ovčice koji će poslužiti kao glava. Na glavu zalijepite dva oka, a kada je gotova zalijepite ju na sredinu tanjura. Na donji dio zalijepite nožice i uživajte u svom novom malom ljubimcu!

 

Ovako je ispala ovčica malog kreativca Nikole. Veselimo se vidjeti i vašu!