Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojimo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 24.1. u 16 sati - Posebnu vrijednost imaju igračke koje mališani izrade sami, one su odraz njihove kreativnosti i spretnosti. Upravo zato potičemo mališane da izrade svoju lutkicu od papira i osmisle zabavnu priču oko nje. U igraonici ih čekaju kolaž papir, drveni štapići i flomasteri. Veselimo se druženju!
Subota, 25.1. u 16 sati - Od kartonske role, kolaž papira, škara i ljepila može nastati sve i svašta, a ove će subote od tih materijala nastati pravi pravcati pingvini! A kako bismo i tijelo razgibali kao i um, pozivamo vas da nam se pridružite u posebnoj pingvin povorci!
Nedjelja, 26.1. u 16 sati - Po čemu je posebna zimska ptica saznat ćete ako nam se pridružite na kreativnoj radionici u omiljenoj igraonici! Je li joj poseban pjev ili pak kapa? Pripremili smo škare, ljepilo, kolaž papir i flomastere. Preostaje nam samo dočekati vas i vaše ideje!

Kid's Jungle East

Petak, 24.1. u 16 sati - Nekoliko nas je centimetara snijega počastilo proteklih dana. Možda nije bilo dovoljno za izraditi snjegovića u dvorištu, ali to ne znači da mi ne možemo izraditi jednoga u igraonici. Za izradu snjegovića koristit ćemo špatule, košarice za muffine i kolaž papir.
Subota, 25.1. u 16 sati - Jeste li ikada vidjeli polarnu lisicu? Naravno da niste, ipak ona živi na sjeveru. A znate li da ona pripada u porodicu pasa? Te i još mnoge zanimljivosti saznat ćete od animatorica u omiljenoj igraonici pridružite li nam se dok izrađujemo polarne lisice od papirnatih tanjura, kolaž papira i vate.
Nedjelja, 26.1. u 16 sati - Cijeli vikend provodimo u znaku zime, dalo bi se čak zaključiti da navijamo za novi snijeg. Zato ćemo ove nedjelje izrađivati sanjke. Pripremili smo predloške, škare i bojice, čekamo vas. Veselimo se čuti vašu priču s najluđeg sanjkanja!

Kid's Jungle Split

Petak, 24.1. u 15 sati - Malo boje u zimske tonove unijet ćemo najupadljivijim od svih ptica - flamingom. Je li mu hladno i kako podnosi zimu provjerite na kreativnoj radionici, a pritom izradite svoj primjerak koristeći kolaž papir, škare, ljepilo i flomastere.
Subota, 25.1. u 19 sati - Možda pravi spava zimski san, ali medvjedić u Kid's Jungle igraonici spreman je za zabavu usred zime! Kolaž papir, škare i ljepilo - sve je spremno, čekamo vas!
Nedjelja, 26.1. u 19 sati - Kao šećer na kraju tjedna, izradit ćemo planetarno popularnog snjegovića Olafa. Koristit ćemo kartonske role, ukrasne trake, kolaž papir, škare, ljepilo i pompone, a možda i zapjevamo neku od pjesama iz Snježnog kraljevstva.