Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonicama svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru. Na radionicama crtamo, bojamo, čitamo, izrađujemo razne ukrase i korisne predmete, igramo društvene igre, natječemo se u raznim sportskim igrama i uvijek se odlično zabavimo.

Radionice i aktivnosti u igraonicama koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana naš je prioritet.

Odaberite igraonicu i dovedite mališane na naše zabavne radionice!

Ovaj vikend mališane očekuju sljedeće radionice:

Kid's Jungle West

Petak, 19.01. u 16 sati - dođite u igraonicu te zaigrajte zabavnu igru sa snježnim kuglama uz pomoć tacne, slamki, vode  i čaše.
Subota, 20.01. u 16 sati - pridružite nam se na zabavnoj radionici, na kojoj ćemo izrađivati zimsku razglednicu od kolaž papira.
Nedjelja, 21.01. u 16 sati - uz pomoć papira, drvenih štapića i vune izrađivati ćemo klizaljke. 

Kid's Jungle East

Petak, 19.01. u 16 sati - zabavite se s nama izrađujući polarnu lisicu od papirnatih tanjura i vate.
Subota, 20.01. u 16 sati - dođite i zabavite se s nama - utrkujte se s balonima i saznajte tko je najspretniji i najbrži.
Nedjelja, 21.01. u 16 sati - zaigrajte se s nama na kreativnoj radionici izrade labirinta od kolaž papira i super se zabavite.

Kid's Jungle Split

Petak, 19.01. u 15 sati - zabavite se s nama u igraonici izrađujući maslačak od kolaž papira.
Subota, 20.01. u 19 sati - dođite u igraonicu i zajedno napravimo vesele žirove od kolaž papira. 
Nedjelja, 21.01. u 19 sati - Dođite u igraonicu i zagrlite prijatelje povodom Svjetskog dana zagrljaja i sudjelujte na radionici izrade ruku od kolaž papira.